Hozzászólások száma : 28 Join date : 2009. Aug. 03. Age : 30 Tartózkodási hely : Ács
a templomban ha imátkozol, akkor bónuszt kap a karaktered hogy nehezebb eltalálni őt, persze ő könnyebben el tud mást találni, a motiváció gyorsabban nő a 100%-hoz ...
Hozzászólások száma : 15 Join date : 2009. Aug. 02. Age : 49 Tartózkodási hely : Hungary
Biztosat az imáról senki nem tud. Valami jelentősége valószínűleg van. Párbajban a motivációnövekedésre nincs hatással.A célzásra, kitérésre, a sebzés mértékére oda-vissza talán igen. Napi két ima mindössze fél óra, szerintem belefér, kárt nem okoz. Volt idő és karakter, amikor teljesen hanyagoltam az imát, nekem úgy tűnt, valóban rosszabban mentek a dolgok.
Hozzászólások száma : 28 Join date : 2009. Aug. 03. Age : 30 Tartózkodási hely : Ács
hát nekem is ma is 2x imáztam, vagy 3x, nem tudom, de volt is eredménye az erődharcnál én mindenkit majdnem eltaláltam csak egyszer lőttem mellé, és engemet el sem találtak, pedig az elején már gondok voltak a kezdésemmel