Manhunters
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Manhunters

Manhunters-klánszövetség

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Bemutatkozás

+4
Kuti & Balcsesz
hudimi
ripix
Lonsdale
8 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Bemutatkozás Empty Bemutatkozás Szer. Aug. 05, 2009 8:27 am

Lonsdale

Lonsdale

Helo mindenki.

Puskás Gergő(Lonsdale) vagyok a HEW vezetője. Most nem is tudom mi írjak..Very Happy Szeretek bmx-ezni.. Meg The Westelni Smile Annó sokat játszottam a klánháborúval. Ott a nagysikerű Swat és a K53 klán tagja is voltam. Remélem itt is sikerül vmit elérnem Smile

2Bemutatkozás Empty Bemutatkozó Szer. Aug. 05, 2009 9:23 am

ripix

ripix

30 éves informatikus a WCN egyik alapító tagja, erich-el közösen
kezdtük el a játékot és szándékosan próbáltunk minnél távolabb
lenni a sűrűjétől (próbaképp a travián mintára).
Jelenleg a klánháború V1-en játszom a NewHEL szineiben...
Valamint a neten catanozni szoktam még.

Zenével foglalkozom évek óta, jelenleg rádió műsort szerkesztek
2 rádióban. Zenével kapcsolatos információkat és mixeket találtok
a weblapomon: http://loveradiorx.freebase.hu

Bemutatkozás Emotive_House_2009_Ripy_X_and_Jackall_mixradio.hu_04

http://loveradiorx.freebase.hu

3Bemutatkozás Empty Sziasztok Szer. Aug. 05, 2009 4:36 pm

hudimi

hudimi

Kamenyiczki Márk vagyok.14 éves idén kezdem tanulmányaimat a Bocskai István Gimnáziumban informatika tagozaton.Többet gépezek mint kellene,megtaláltok The Westen:v1,v2,v3,v5-ön Klánháborúban: v1 -en,westen mindegyik világon épitész vagyok célom hogy minden Manhunters város kész legyen elsőnek a Manhunters.Viktoria.ban kezdtem de rájöttem amikor befejeztük hogy nekem az dolgom hogy ha befejezünk egy várost tovább kell mennem

4Bemutatkozás Empty Re: Bemutatkozás Szer. Aug. 05, 2009 8:34 pm

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Hát akkor folytatnám az anonim The West kör bemutatkozását.

Kudtas Gábor és Csaba vagyunk, ikertesók.
Minden olyan munkához neki merek fogni ami kézzel fogható.
Régen Klán háborúztam (nem ezzel a nick névvel), de 150 falu fölött a fejemre nőtt és meguntam.
Westen a North-West City városát (ManhuntersNorthWest) alapítottam a regisztrálási helytől a legmesszebb eső területen, azaz a térkép bal felső sarkán. A vásárlók hiánya és kis létszám ellenére városunkat 33. leggyorsabban építettük ki, kötelező adók nélkül!
A világ végén ez szerintem igen jónak számít, így kicsit büszke is vagyok a North-West City alap 10 emberére akik akkor mindent a városért tettek.
Jelenleg Ebben a kockában (Manhunters perem megye) a nagy erődöt építjük párhuzamosan a fő erőddel és pontosan ugyan ott tart az építkezés.

Úgyhogy mindenkinek csak előre!

5Bemutatkozás Empty Re: Bemutatkozás Csüt. Aug. 06, 2009 8:53 am

Tevesz

Tevesz

helósztok
Tevesz Miklós Gábor vagyok
14 éves vagyok
egyedül játszok a családomban the-west-et, ha csak a távoli rokonomat nem vesszü figyelembe, de ő ugysem ezen a világon játszik
én a Manhunters-Ancients lakosa és városi tanácsosa vagyok (átmenetileg vagy örökké)
nagy erődharcokat szoktam vívni, és én voltam az a személy, aki a Hunnia ellen az utolsó remény volt a támadó félen, de a remény az utolsó körökné kudarcá változott Sad
hát akkor mindenkinek üdv.!

6Bemutatkozás Empty Re: Bemutatkozás Pént. Aug. 07, 2009 12:05 am

Snake

Snake
Admin

34 éves,kétgyermekes nyíregyházi apuka vagyok.Enyhén függő Embarassed ..
Hódító (jelenleg 2 ori szabin, már lassan egy éve..), pici Travian, Klánháború, V1, Drang néven, amíg a fejemre nőtt 150 falu miatt úgy döntöttem vagy fél éve, hogy abbahagyom... Sad

Van két gyönyörű (tiszta apja mindkettő Wink ) kislányom, kettő, illetve 4 évesek.
Van egy kaki munkám (és milyen jó, hogy még van Laughing ), amivel nem lehet pénzt keresni Mad .
Szeretnék horgászni, ha a kaki munkám engedné..Jobbára a Tiszán,vagy a Bodrogon.

https://manhunters.hungarianforum.net

7Bemutatkozás Empty Re: Bemutatkozás Pént. Aug. 07, 2009 12:17 am

Davidka01

Dávid vagyok 16 éves
Gundel Károly vendéglátóba járok és szakács leszek a mostani elképzeléseim szerint, van egy csodás barátnőm akivel a napjaimat tengetem. Néha nem tudok feljönni mert vannak ilyen órák pl 21 óra után biztosan vagyok és 11:20 is a közte lévő idő kétséges. Menni fogok most szigetre dolgozni ^^ Szeretem az életem szeretem a munkám szeretek mindenkit de nem vagyok hippi xD ahm egyébként BP-n élek 18 ker.

8Bemutatkozás Empty Re: Bemutatkozás Vas. Aug. 09, 2009 7:43 pm

Davidka01

Na én megyek ki szigetre holnap ^^ további jó játékot addig ^^ (városból kidobattam magam azért nincs most)
viszlát 1 hét múlva

9Bemutatkozás Empty Re: Bemutatkozás Szomb. Szept. 12, 2009 9:41 am

pala85

pala85

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de itt vagyok. Békéscsabai lakos, 24 éves, autóelektronikai műszerész vagyok. Korábban traviánoztam, de 2 év után rájöttem, hogy nem nekem való az ilyen építgetős játék..

Üdv.: Pala

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Similar topics

-

» Bemutatkozás

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.