Manhunters
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Manhunters

Manhunters-klánszövetség

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Hunnia-08.03-20:06

+8
Diablo Swing
ripix
NaGa
tauri
Lonsdale
Robko
Pimpili
Snake
12 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

26Hunnia-08.03-20:06 - Page 2 Empty Re: Hunnia-08.03-20:06 Szer. Aug. 05, 2009 10:15 pm

Davidka01

Pár ötletet mondok amit szerintem jó lenne megfontolni
1. MSN-es kapcsolat: mivel tudjok hogy lehet konferenciát csinálni (128 ember leosztásra)
Azt ajánlom hogy legyen rangsor ha több oldalról akarunk támadni
mondjuk itt a terv:
van a kém és vannak a vezetők (attól függ hány vezető hogy hány oldalról támadunk) mondjuk számoljuk négynek a négy oldalról támadunk.
Szóval akkor van egy msn-es beszélgetés a kémek és a vezetők közt és mondjuk mint a 4 vezetőnek megvan a saját saját katonáival a msn-es beszélgetés és ez azért jó mert így biztosan és könnyen megy az irányítás bőven megvan egy fél perc alatt a kém jelentés és az irányítás is (nem kell nagy szó a katonáknak se csak hogy északra vagy merre menjen)
és így könnyen lehet kordinálni a dolgokat
Na még egy a kém az viszont külső szemlélő legyen ne álljon be támadni se védeni ő külsős hogy jobban átlássa a csatát

2.
Mint tudjuk vannak olyan emberek akik beállnak a ellenfél oldalára és aztán elbújnak valami semleges pontra (traitor)oknak hívom és az a kérdés hogy ezt a ,,taktikát'' mi is fogjuk használni ugye azért mert hogy ne tudják teljesen megtölteni a katonai állásukat és a mi oldalra billentsük a mérleget

3.
Szerintem jó ötlet lenne még egy kicsit várni a támadásokkal mert pl én személy szerint azért nem támadtam mert nem volt még balkezes fegyverem (vagyis kell még hozzá 4 szint [nem tudom miért felemelték 63-ra ,,pontos csappanytús''] és még számomra kicsit várni kell de van akiknek még nincs is puskájuk)

4.
Ajánlom figyelembe azt is hogy mondjuk az erőd harc mondjuk este fele legyen megszervezve én pl 20:10 kor nem volt megfelelő mert nem értem haza fél óra alatt amit számítottam mondjuk legyen 9-10 kor akkorra biztos mindenki otthon van én úgy érzem ...

5.
És valahogy nem lehetséges az hogy titkosítsuk a belépést? (a fórumra) mert ez így nem lesz jó hogy akárki aki ide betéved áttudja nézni a dolgokat ... több oldalon is láttam már hogy nem lehet belépni és szerintem meghívós legyen ha lehetséges a regisztráció

27Hunnia-08.03-20:06 - Page 2 Empty Re: Hunnia-08.03-20:06 Szer. Aug. 05, 2009 10:23 pm

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

msn-helyett egy egyszerű parancsnoki lánc elég, ők majd eldöntik, kivel hogyan értekeznek!

A Szövetség erődöt Texas megyében 24 óra múlva támadják. Mivel Westerános erőd, így kérdezem, hogy segítünk-e nekik?
Ha jól emlékszem velük barátságos a viszonyunk (iszonyunk) Very Happy

Edit: (ki az az edit? Very Happy) Lehet hogy ezt már rég másik topikoba kellett volna?

28Hunnia-08.03-20:06 - Page 2 Empty Re: Hunnia-08.03-20:06 Szer. Aug. 05, 2009 10:53 pm

Davidka01

parancsnoki lánc alatt mit értesz?

29Hunnia-08.03-20:06 - Page 2 Empty Re: Hunnia-08.03-20:06 Szer. Aug. 05, 2009 11:04 pm

tauri

tauri

Fort ovodában holnap erődharc lesz, a szövetségünk nem ebbe akar beszállni támadónak??? Ha igen akkor arra jól fel kell készülni, mert védésben biztos nagyon jók

30Hunnia-08.03-20:06 - Page 2 Empty Re: Hunnia-08.03-20:06 Csüt. Aug. 06, 2009 6:31 am

Lonsdale

Lonsdale

Mi ott leszünk / HEW /

31Hunnia-08.03-20:06 - Page 2 Empty Re: Hunnia-08.03-20:06 Csüt. Aug. 06, 2009 11:31 am

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Davidka01 írta:parancsnoki lánc alatt mit értesz?

msn nem mindenkinek jó. Parancsnoki lánc, pl. a Manhunters fő koponyái, azok leinformálják a város hadvezetését, akik a városok tagjait!
Így nem 300 ember okoskodik egyszerre, hanem kisebb csoportok.

A hozzászólást Kuti & Balcsesz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 06, 2009 3:02 pm-kor.

32Hunnia-08.03-20:06 - Page 2 Empty Re: Hunnia-08.03-20:06 Csüt. Aug. 06, 2009 8:40 pm

Davidka01

Tudom ezt mondtam én is csak ugye így ,,szakaszvezetők'' néven és 300 ember nehezen van ha 128 a max xD
No de mind1 én is erre gondoltam mert így van értelme ez gyors és könnyű csinálni a dolgokat csak nem szabad hosszan írni a kémnek (külső nézőnek) pl gyorsan kell reagálnia és tájékoztatni a dolgokat erre lenne mondjuk 15 mp-je
Ugye ő beszélget a vezetőkkel (szakaszvezető hívja ki minek akarja) a vezetők meg mondjuk a mondják a katonákkal de erre is mondjuk röviden és tömören merre 15 mp újból és kész ennyi van 30 mp gondolkodni ki hova.

De ebben hogy a városvezetők ez így nem jó mert pl van 18 város szerintem sokkal jobb ez így ha van 4 vezető ahány oldalról támadunk és azok beszélgetnek a kémmel (nézővel) és kész ennyi mert pl 4 embernek sokkal könnyebb mondani ,,személy szerint'' hogy merre menjen
Ajánlom hogy a vezetőknek valami ,,kód nevük legyen'' mert pl azt sokáig tart időleg leírni hogy T.boy, snake stb ezeket el is lehet rontani ezért mondjuk legyen csak annyi hogy pl
A1, B1, C1, D1 vagy akármi hogy gyorsabb legyen az idő miatt.
Én így gondolom ezt az egészet.

33Hunnia-08.03-20:06 - Page 2 Empty Dezertőr Hétf. Aug. 10, 2009 4:45 pm

Tevesz

Tevesz

egyszer voltam Dezertőr, mert az egyik erődharcban részt vettem szokásom szerint, és sok dolgom akadt, így nem tudtam odaérni időben a csatára, pedig már jelentkeztem, csak túl korán, és így mentem munkázni
aztán amint említettem, elkéstem, és így csak figyelni tudtam a csatát, mint Dezertőr (Kém)
ilyet lehet csinálni, csak ahhoz annyi kell, hogy megbízzunk 1 megbízható alakot erre a célr, vagy készítünk 1 új karaktert, és csak úgy játszunk
és minden kideríthető

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.