Manhunters
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Manhunters

Manhunters-klánszövetség

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Fort Óvoda

4 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Fort Óvoda Empty Fort Óvoda Vas. Szept. 13, 2009 6:53 am

ripix

ripix

Fort Óvoda Erodharc_090912_01

Fort Óvoda Erodharc_090912_02

Fort Óvoda Erodharc_090912_03

Fort Óvoda Erodharc_090912_04

Fort Óvoda Erodharc_090912_05

Fort Óvoda Erodharc_090912_06

Fort Óvoda Erodharc_090912_07

Fort Óvoda Erodharc_090912_08

Fort Óvoda Erodharc_090912_09

Fort Óvoda Erodharc_090912_10

Fort Óvoda Erodharc_090912_11

http://loveradiorx.freebase.hu

2Fort Óvoda Empty Re: Fort Óvoda Vas. Szept. 13, 2009 9:13 am

pala85

pala85

Ovoda ellen is volt már 1 ötletem T.boy-nak meg is írtam. A nyerő taktika ellenük, hogy mivel 2 nagyerődjük van egyszerre kell mindkettőt kihívni, az egyiket persze az egyik fake támadás lenne..
Ezzel megosztanánk a védőket és az egyikre ténylegesen koncentrálva elfoglalnánk. Nyilván ennek a tervnek az az egy hátránya van, hogy 10000 $-t buknánk.
Tegyük fel, hogy bele ugrunk ebbe, marad az a veszély, hogy kiszagolják melyik kamu(fake) és melyik valós, az emberek gyülekezéséből. Ezt csak kb 30-40 aktív játékossal lehet elkerülni, akik a fake helyszínen vannak majd az utolsó pillanatig.
Ekkor is kibukhat a dolog, ha van beépített emberük. Így nem kockázat mentes a dolog.

3Fort Óvoda Empty Re: Fort Óvoda Vas. Szept. 13, 2009 8:30 pm

Lonsdale

Lonsdale

Igaza van Palának.. teljes mértékben egyet értek vele. Talán úgy lehetne a Fake támadást titokban tartani, hogy minden városvezetőt utasítanának, h a városával melyik erődöt támadja( Persze az alapító tudta nélkül, h most a fake vagy a nem fake támadásban vesz részt ). Így senki nem tudná, h melyik támadásban vesz részt. Persze ezt a legfőbb parancsnoknak parancsnokoknak kellene megtervezni. Nyilván ha minden alapító a klánt érdekeit tartja szem elött akkor elfogadja a vezetőség döntését, hogy akár a tudta nélkül is a Fake támadó csoportba kerül és valószínüleg veszt is.

Azért írom ezt így mert akár itt is lehet "kém" besúgó. Mivel könnyen be lehet ide regisztrálni. Ezt amit pala leírt rendkívül szük körben kellene megvitatni.

4Fort Óvoda Empty Re: Fort Óvoda Hétf. Szept. 14, 2009 5:56 am

Davidka01

Szerintem meg jó lenne ha valaki számolgatna és kiszámolna hogy az erődben hány ovodás volt ... mert ha nem a 80% a akkor felesleges csinálni mert akkor külsősök miatt nyertek csak...

5Fort Óvoda Empty Re: Fort Óvoda Hétf. Szept. 14, 2009 3:14 pm

Lonsdale

Lonsdale

Hmmm az igaz. De mindenféleképpen lesznek mind a kettő erődnél külsősök....

6Fort Óvoda Empty Re: Fort Óvoda Hétf. Szept. 14, 2009 9:11 pm

Davidka01

igen de ha a 128 ból mondjuk csak 20 volt óvodás vagy 10 akkor nem érdemes beruházni két erőd támadásra de ha mondjuk 90 volt vagy 110 vagy ezek körüli akkor igenis megéri

7Fort Óvoda Empty Re: Fort Óvoda Hétf. Szept. 14, 2009 10:11 pm

Davidka01

Néztem a mostani erődharcaikat (mind2 erődben) és kb 20-40 ember volt átlagosan jó legyen maximum 50 de azért sem lenne sok értelme ketté osztani mert az nem azt jelenti hogy ketté van osztva hanem azt hogy a külsősök legyen az szövetséges vagy nagyon nagy szerencse de akkor is... nincs túl sok aktív óvodás ahogy a jelentéseket néztem

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.