Manhunters
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Manhunters

Manhunters-klánszövetség

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Manhunters-Viktoria erődharc

+2
Kuti & Balcsesz
tombolas
6 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Manhunters-Viktoria erődharc Empty Manhunters-Viktoria erődharc Vas. Aug. 09, 2009 8:29 pm

tombolas

Mindenkinek köszönöm a részvételt,finoman szólva túlerőben voltunk. Ime a résztvevők névsora akikre lehet számítani.
Vannak benne barátok is nem csak klántagok.
Abort Manhun...TORIA
tombolas Manhun...TORIA
Tomicius Manhun...TORIA
Deadpoet Manhun...TORIA
g unit Manhun...TORIA
Whiskey Manhun...TORIA
Max Payne Manhun...TORIA
züMzüM Manhun...TORIA
martyna Manhun...TORIA
ficere Manhun...TORIA
Gorwian Manhun...TORIA
Lonsdale Manhun... HNSB
vippi 007 Manhunters
zoli910714 Vegas
fiorelo London
Peti153 007 Manhunters
ritteR* 007 Manhunters
Mambas Manhunters 2
Tevesz Manhun...ients
Ducc 007 Manhunters
Erős0929007 Manhunters
szegeditibi Manhun...zpont
LastRide Manhunters 2
jano 35 Manhunters 2
Gombi23 Manhun...zpont
maci12311 Manhun...ver R
trobii Manhunters 2
T.Boy 007 Manhunters
Marissa Manhun...ients
Őrült Ló Elite Cowboys
Gyozi Manhun...ients
badboy9494 Manhun... HNSB
Edddy Extrem...rs II
Goyo Old Boys City
szilord14Manhun... HNSB
Giovanni Manhun...ver R
haxxor New Sa...Louis
dragon76 Manhunters 2
adolfka Manhunters 2
Tensa Zangetsu Manhun...ients
dzsudy Wales
jakovlevtaki9007 Manhunters
harci maci Wales
Syrenar Merchant City
Hophej 007 Manhunters
rodacs Manhunters 2
Gogogirl007 Manhunters
MorriconeOld Boys City
alex.021697 Manhun... Hnsb
Wanted13007 Manhunters
csacsa96 Extrem...rs II
atnez Manhun...TORIA
babuka Manhun...TORIA
nabar Pince 970
trmcsk 007 Manhunters
Tauri 007 Manhunters
salamonka Manhun...zpont
Diablo SwingManhun... HNSB
pala85 Manhun...TORIA
gyumi8 Bigyofalva
hackermonaManhun... HNSB
kiki9393 Vigvam HOS

2Manhunters-Viktoria erődharc Empty Re: Manhunters-Viktoria erődharc Vas. Aug. 09, 2009 8:41 pm

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Végignéztem és gratula!
A védők nem vették komolyan!
De láttam sunyin hátul maradók még mindig voltak!

3Manhunters-Viktoria erődharc Empty Re: Manhunters-Viktoria erődharc Vas. Aug. 09, 2009 8:56 pm

Gogogirl

Gogogirl

Nem biztos, hogy sunyik, lehet, hogy nem tudják, hogy kell arrébb menni.
Láttam már ilyet.

4Manhunters-Viktoria erődharc Empty Re: Manhunters-Viktoria erődharc Vas. Aug. 09, 2009 9:34 pm

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Oké elnézést!

De szerintem max 2 csata és rá lehet mindenre jönni Smile

5Manhunters-Viktoria erődharc Empty Re: Manhunters-Viktoria erődharc Vas. Aug. 09, 2009 11:45 pm

Snake

Snake
Admin

Tombolas!

Először is bocs, hogy nem álltam a helyzet magaslatán, de egyszerűen alig van időm felnézegetni.
Szerzek egy "jobb kezet", úgy talán könnyebb lesz!

Másodszor Gratula!

Harmadszor pedig vannak, akik a csata idején nem online-ok (

Sleep ), és a karakternek nem jelölnek ki célt, vagy egy-két kockával odébbra teszik mindezt..

https://manhunters.hungarianforum.net

6Manhunters-Viktoria erődharc Empty Re: Manhunters-Viktoria erődharc Hétf. Aug. 10, 2009 10:28 am

Gogogirl

Gogogirl

Volt olyan is, aki zöld pöttyös volt és nem mozdult. Én rájuk gondoltam:)

7Manhunters-Viktoria erődharc Empty Re: Manhunters-Viktoria erődharc Hétf. Aug. 10, 2009 10:44 am

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Snake írta:
Harmadszor pedig vannak, akik a csata idején nem online-ok (

Sleep ), és a karakternek nem jelölnek ki célt, vagy egy-két kockával odébbra teszik mindezt..

Tudod hogy nem szoktam kötekedni.
Én kívülről nézősök szemszögéből nem látom ki online, és ki nem, de sejthető. Aki sokáig egy helyen állt és a végén 2 négyzettel arrébb csoszogott az biztos online volt Smile

Más néztem egy csatát tegnap este. Volt egy támadó ki északi oldalon állt. Egy klántársunk kiugrott felé és támadta, de lelőtték hátulról. Mikor a csata eldőlni készült ez a menekülő körberohant kívül és a már biztonságos terepre a zászló környékére rohant, mintha végig az élvonalban harcolt volna Very Happy Sajnos vannak ilyenek, de szerencsére nem köztünk!

8Manhunters-Viktoria erődharc Empty Támadtam :) Hétf. Aug. 10, 2009 4:39 pm

Tevesz

Tevesz

én azért támadtam veletek, bár a zászlóhoz nem akartam menni, mert én nekem még nincsen erődöm, sem tag, így nincsen semmi hasznom a zászló megtartásához
el nem tudtak találni
én viszont igen, a Rozsdás Shotgun -ommal
(Rozsdás Shotgun = Rozsdás Sörétes Puska)
Wink

9Manhunters-Viktoria erődharc Empty Re: Manhunters-Viktoria erődharc Hétf. Aug. 10, 2009 4:47 pm

Lonsdale

Lonsdale

Nem tudom, h pontosan hova kellene írnom ezt a levelet. Ezért ide biggyesztem.

Szóval volt már rá példa, h azért nem tudtunk nyerni mert létszámfölényben volt az ellenfél. Kb 50-60-an lehettek. A Manhunters klánban van 21 város. Ha minden városból csak 4-5 ember jönne az is több mint 80-100 ember lenne. És akárhogy is nézzük az nagyon sok. Volt már volt náéunk is példa arra, h csak 2-3 ember jött harcolni( mint ma ) de azért általában ott vagyunk 5-6an. Miért nem tudja megtenni minden város azt hogy küld pár embert harcolni ? Mert ha csak annyian jönnének minden egyes városból amennyit írtam majdnem biztos lenne a létszámfölény. Ami a győzelemhez vezető út egyik köve. Lehet kérlek válaszoljátok meg.

10Manhunters-Viktoria erődharc Empty Csata Hétf. Aug. 10, 2009 4:55 pm

Tevesz

Tevesz

hát figyi
én nekem ha küldtök levelet, akkor én ki szoktam jelenteni a városomnak a csatákat
nekem ez a dolgom, mert én ezt akarom csinálni
tegnap is a VIKTORIA erődhöz énmagam, megmég pár emberem ment el, mert látták, hogy már sokan vannak ott Manhunters lakosok, szóval mind1 volt már
de én még kiváncsi is voltam a csatára, ezért párbajoztam
Smile
ha akarjátok, én elfoglalhatom magamat azzal, hogy minden Manhunters város lakosának elküldöm a levelet, hogy melyik erőd lesz az, amit foglalunk ...
akarjátok?
vagy
nem akarjátok?

11Manhunters-Viktoria erődharc Empty Re: Manhunters-Viktoria erődharc Hétf. Aug. 10, 2009 6:07 pm

tombolas

Snake!
Köszi!
Nem gond,én körbeírtam az összes klánvárosnak ettől többet te sem tehettél volna.
A lényeg hogy sikerült. Már zavart hogy állandóan itt ólálkodtak a vadnyugatosok.

A részvétel tényleg nem volt magas,ahhoz képest mennyien lehettünk volna. Még mindíg sokan lusták harba küldeni a karakterüket. Mondjuk volt olyan város amit nem tudtam elérni péntektől vasárnapig,pedig megkerestem az összes "kalapost".

12Manhunters-Viktoria erődharc Empty Re: Manhunters-Viktoria erődharc Hétf. Aug. 10, 2009 7:03 pm

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Engem elértél, de ahogy írtam is nem voltunk, ami többet nem lesz. De Snake és gondolom mások is azon törekedtek, hogy működjön ez az oldal!
Legalább a városvezetők mind használnák annyira ezt az oldalt mint a játékot, nem kéne levelezgetni és egyéb módon elérni-nem elérni az embereket.
Ha a vezetők itt csak annyit böknének oda, hogy megyünk - nem megyünk, már a kommunikáció olyan lenne amilyen sehol máshol!
Arról meg nem is beszélek, hogy ha minden tag látogatná...

Ezt kéne elérni első lépcsőnek, hogy a vezetők járjanak fel ide!

13Manhunters-Viktoria erődharc Empty Re: Manhunters-Viktoria erődharc Hétf. Aug. 10, 2009 7:48 pm

tombolas

Igen,emlékszem. Mondtad hogy mire készültök.

14Manhunters-Viktoria erődharc Empty Re: Manhunters-Viktoria erődharc Hétf. Aug. 10, 2009 8:12 pm

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Nem csak az, kb egy harcképes ember volt a hétvégén gépközelben Smile

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.