Manhunters
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Manhunters

Manhunters-klánszövetség

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Kiadó, átruházható karakterek.

4 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Kiadó, átruházható karakterek. Empty Kiadó, átruházható karakterek. Szomb. Aug. 08, 2009 2:33 pm

Snake

Snake
Admin

Az alábbi üzenetet kaptam.
Ha van olyan ismerősöd, aki szívesen játszana V1-ben, és vinne egy építő karit, szólj Neki!
Ne menjen kárba a klántársunk munkája..:

shogi Ma 10:55-kor
szia!
ha lenne olyan ismerősöd,akinek egy 54es munkás/építő kari jól jönne,és tenne is érte valamit,akkor shogi@citromail.hu-ra írjon
hali
shogi

https://manhunters.hungarianforum.net

2Kiadó, átruházható karakterek. Empty Re: Kiadó, átruházható karakterek. Szomb. Aug. 08, 2009 3:20 pm

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

ma megkérdem, hátha egyik ismerős belekezd.

3Kiadó, átruházható karakterek. Empty kari Szomb. Aug. 08, 2009 5:47 pm

hudimi

hudimi

én irtam neki szivesen csinálom

4Kiadó, átruházható karakterek. Empty Re: Kiadó, átruházható karakterek. Vas. Aug. 09, 2009 11:27 am

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Viheted, itt nem köll Very Happy

5Kiadó, átruházható karakterek. Empty nem Vas. Aug. 09, 2009 3:29 pm

hudimi

hudimi

nem viszem kizárták csak pénzért adta volna az meg szabályellenes és én tisztelem a szabályokat sajnálom ha ezért kidobtok a klánból hogy én jelentettem fel megértem és tiszteletben tartom döntéseteket de tudom ez igy volt jó

6Kiadó, átruházható karakterek. Empty Re: Kiadó, átruházható karakterek. Vas. Aug. 09, 2009 5:28 pm

Lonsdale

Lonsdale

Te nyomtad fel ?:S:S:S Hát mit ne mondjak... Ez nem volt túl illő viselkedés... Attól , h te nem fizettél volna másnak jó lett volna lehet. Na de mind1 te dolgod... : /

7Kiadó, átruházható karakterek. Empty Re: Kiadó, átruházható karakterek. Vas. Aug. 09, 2009 7:05 pm

Snake

Snake
Admin

Ha pénzért akarta adni, akkor eleve sorry,hogy feltettem.
Talán klánszempontból nem volt a legjobb döntés felnyomni, de emberileg mindenképpen.
És elsősorban emberek vagyunk.

8Kiadó, átruházható karakterek. Empty dolog Vas. Aug. 09, 2009 9:35 pm

hudimi

hudimi

Bánt is a dolog de 5000 forint válságban egy karakterért am támadjátok mert van nála pénz azt mondta

9Kiadó, átruházható karakterek. Empty Re: Kiadó, átruházható karakterek. Vas. Aug. 09, 2009 11:32 pm

Snake

Snake
Admin

Nézd, én igazat adok neked.
Ez egy játék.Ha valakinek a szívéhez nő a karija, és hosszú hónapok munkáját nem akarja semmivé tenni, új gazdit keresve a figurának, azt megértem.
A szabályellenes volta ellenére az etikai érzékem azt mondja, belefér a "személycsere", főleg ha figyelembe veszem, hogy ez egy zárt szerver, és sokan szerettek volna (szeretnének) bekerülni.

De ha ezt a haszonszerzéssel köti össze, az már gusztustalan.Még akkor is, ha esetleg komoly összegeket költött prémre.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.