Hozzászólások száma : 44 Join date : 2009. Aug. 03. Tartózkodási hely : Kulcs
A csatában mi benne vagyunk. Akármikor akárhol. Akármelyik oldalon.
Jó lenne ha a vezetők úgy döntenének ha gyakorlás képpen akármelyik csatába be lehetne szállni. Nem városostól csak személyként. Mert jól jönne minél több gyakorlás. Persze amíg nem mondja ki az illetékes addig nem megyek sehova. ( De mennék )
Hozzászólások száma : 63 Join date : 2009. Aug. 04. Age : 42 Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!
Megvan a következő gyakorlat!
Egy barát erődjét fogjuk VÉDENI az utolsó sor, utolsó oszlopában (a térképen). péntek 12:33 kor kezdődik, tehát nincs sok idő! Ismét várom a bajtársakat!
Hozzászólások száma : 63 Join date : 2009. Aug. 04. Age : 42 Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!
Szépen mozgott ismét mindenki aki tőlünk volt, hát itt a lista kik voltak: Manhunters North-West City: (11) balcsesz zééé szabesz88 JBetty Prémvadász Dragon Wim deretke Virag Nagy Viktor ovszerész will93
Hozzászólások száma : 44 Join date : 2009. Aug. 03. Tartózkodási hely : Kulcs
Mi megyünk minden csatába.... Gyűjtsetek csak tevesz. Ha eljön az idő ránk számíthattok... Bár a klán nem nagyon jelenik meg a csatáknál. Inkább mindig csak az adott város. De mi mindenki mellett ott leszünk...
Hozzászólások száma : 28 Join date : 2009. Aug. 03. Age : 30 Tartózkodási hely : Ács
rendicsek köszike majdnem minden városba elküldtem az alapítóknak 1-1 körüzenetet, hogy lesz erődharc ... részletekért látogassátok meg az itt lévő topicot, amit én nyitottam remélem sokan leszünk, mert 56-61 lakosuk van és +,- néhány, mert nem tudom, hogy mennyien lesznek mi azt tudom, hogy sokan leszünk KELETEN FOGJUK ELKEZDENI A HARCOT!
Hozzászólások száma : 28 Join date : 2009. Aug. 03. Age : 30 Tartózkodási hely : Ács
[fort]A Szövetség[/fort] erődharc lesz Ma 20:20 -kor, és az az eddigi legangyobb erőd, amit én valaha láttam azt kellene csinálni, hogy ha elfoglalják azt az erődöt, mi nyomban megtámadjuk őket, hogy mienké legyen az erőd, csak pénzt kellene rá gyűjteni