Manhunters
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Manhunters

Manhunters-klánszövetség

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Hadgyakorlat

+4
Gogogirl
Lonsdale
Snake
Kuti & Balcsesz
8 posters

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1Hadgyakorlat Empty Hadgyakorlat Pént. Aug. 07, 2009 11:16 am

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Sziasztok!

Manhunters North-West City városa lakóit kötelezni fogja egy erődharcra 99% részvételi aránnyal, egy randomra kiválasztott Erődharcban.

Az akció mához 3 nap múlva lenne, és támadó félként lépnénk fel (mivel az a nehezebb).

Manhunters összes városa (főként a vezetők)! Mit szólnátok hozzá ha ez egy közös akció lenne és megnéznénk melyik város mennyire mozgatható, mennyi online és jól harcoló katona van köztünk!

2Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Pént. Aug. 07, 2009 9:09 pm

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Kérném a klán vezetők véleményét! (diplomácia végett!!!)

Guhuku építette Fort Darkness erődjét a Darkness Town, Wales, Eastwitch és HOTEL The West Town város építésében.

Támadható-e ez az erőd.

A támadást pedig Winchester City kezdeményezné.

Kérdés, csak az, hogy a klánvezetők látnak-e kivetnivalót benne?

3Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Szomb. Aug. 08, 2009 2:30 pm

Snake

Snake
Admin

Nincs vele semmi probléma, viszont van egy másik igény.Vasárnapra, illetve behavazódásom miatt jövő hét elejére a Manhun-Viktória támadná élesben a megyéjükben lévő erődöt.
Gyakorlatnak ez se rossz.
A Tiéteket pedig nyomhatnánk 1 vagy 2 napra rá.

https://manhunters.hungarianforum.net

4Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Szomb. Aug. 08, 2009 2:44 pm

Lonsdale

Lonsdale

Szevasztok

A Westeránok001 hadba hívott minket, h segítsünk neki legyőzni El Salvadore és Társa erődöt. Én és a városom tagjai benne is vagyunk a harcban. Kérlek mondjátok el a véleményeteket, h ne az legyen utólag hallottátok vissza. És akkor megkezdődik a keverés.. :/

5Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Szomb. Aug. 08, 2009 3:12 pm

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Én csak a Hétfőhöz ragaszkodom!
Az erődhöz nem.
Ennek oka, hogy ilyen időben mindenki a szabadban, és a hétfőre 4 napja kihirdettem a csatát.tolni nem akarom. Mehet felőlem a Westeránosok kérése, akár a fönti, Felőlem a Victoria is, ha hétfőn van Smile

6Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Szomb. Aug. 08, 2009 6:44 pm

Gogogirl

Gogogirl

Azon filóztam, hogy mi van akkor, ha az inaktív játékosok beállnának az ellenség közé, aztán a harc idején az erőd felé sem néznének.
Így foglalják a helyet, de nem vesznek részt a harcban.
Szerintetek?

7Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Szomb. Aug. 08, 2009 10:51 pm

Lonsdale

Lonsdale

Ha azt nézzük nem rossz ötlet Smile

8Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Szomb. Aug. 08, 2009 11:02 pm

Davidka01

ezek szerint feleslegesen írtam a másik topicba mert igaz nem arra volt való. ezért át másolom ide.

Pár ötletet mondok amit szerintem jó lenne megfontolni
1. MSN-es kapcsolat: mivel tudjok hogy lehet konferenciát csinálni (128 ember leosztásra)
Azt ajánlom hogy legyen rangsor ha több oldalról akarunk támadni
mondjuk itt a terv:
van a kém és vannak a vezetők (attól függ hány vezető hogy hány oldalról támadunk) mondjuk számoljuk négynek a négy oldalról támadunk.
Szóval akkor van egy msn-es beszélgetés a kémek és a vezetők közt és mondjuk mint a 4 vezetőnek megvan a saját saját katonáival a msn-es beszélgetés és ez azért jó mert így biztosan és könnyen megy az irányítás bőven megvan egy fél perc alatt a kém jelentés és az irányítás is (nem kell nagy szó a katonáknak se csak hogy északra vagy merre menjen)
és így könnyen lehet kordinálni a dolgokat
Na még egy a kém az viszont külső szemlélő legyen ne álljon be támadni se védeni ő külsős hogy jobban átlássa a csatát
Vagy ahogy ti nevezitek parancsnoki lánc.

2.
Mint tudjuk vannak olyan emberek akik beállnak a ellenfél oldalára és aztán elbújnak valami semleges pontra (traitor)oknak hívom és az a kérdés hogy ezt a ,,taktikát'' mi is fogjuk használni ugye azért mert hogy ne tudják teljesen megtölteni a katonai állásukat és a mi oldalra billentsük a mérleget

3.
Szerintem jó ötlet lenne még egy kicsit várni a támadásokkal mert pl én személy szerint azért nem támadtam mert nem volt még balkezes fegyverem (vagyis kell még hozzá 4 szint [nem tudom miért felemelték 63-ra ,,pontos csappanytús''] és még számomra kicsit várni kell de van akiknek még nincs is puskájuk)

4.
Ajánlom figyelembe azt is hogy mondjuk az erőd harc mondjuk este fele legyen megszervezve én pl 20:10 kor nem volt megfelelő mert nem értem haza fél óra alatt amit számítottam mondjuk legyen 9-10 kor akkorra biztos mindenki otthon van én úgy érzem ...

5.
És valahogy nem lehetséges az hogy titkosítsuk a belépést? (a fórumra) mert ez így nem lesz jó hogy akárki aki ide betéved áttudja nézni a dolgokat ... több oldalon is láttam már hogy nem lehet belépni és szerintem meghívós legyen ha lehetséges a regisztráció

9Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Vas. Aug. 09, 2009 7:02 pm

Snake

Snake
Admin

Örülök, hogy megcsináltam valahogy a fórumot, azt nem tudom, lehet-e egyáltalán jelszóval védeni, vagy más módon szűkíteni a felhasználók körét.

Ami a harcot illeti, sajna nem állt módomban pontosítani..
Kellene valaki, aki besegítene az ügyintézésbe, mostanában rengeteg a melóm, az ilyesmihez pedig sok idő kell.

Ami az ellenfélhez való "besorolást" illeti, mindenképpen alkalmaznunk kell.(Minden olyan, egyébként szabályos dolgot alkalmaznunk kell, amit ellenünk is bevethetnek majd.)
3 oka van annak, hogy a passzív tagokat beültessük..
A helyfoglalás, amit ha okosan csinálunk, eleve lyukat is eredményezhet a védelmen, első körben hozzásegíthet ahhoz, hogy a falakra, illetve azon belülre kerüljön a "kemény mag".
A 3. ok egyértelműen a kémkedés.Létszám, védők elhelyezkedése..

https://manhunters.hungarianforum.net

10Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Vas. Aug. 09, 2009 7:11 pm

Lonsdale

Lonsdale

kecsegtető a helyzet Smile

11Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Vas. Aug. 09, 2009 7:24 pm

Lonsdale

Lonsdale

Gratulálok mindenkinek !

Becsületünk a hűség.

/HNSB/

12Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Vas. Aug. 09, 2009 9:35 pm

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

A tervezett csata nem jött össze ezért egy kisebb erődöt néztünk ki:

első sor 6. oszlopa Hell Counti megye bal alsó sarka a kiserőd, Fort Newmark erőd nevű erőd Hétfő 11:53-kor kezdődik!

Bal felső sarokból rohamozunk! Egyenesen be a zászlóhoz!

A terv egyenlőre ez, amely város gyakorolni akar azt szívesen látjuk Smile

13Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Hétf. Aug. 10, 2009 12:41 am

Lonsdale

Lonsdale

Mi ott leszünk

Lonsdale

14Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Hétf. Aug. 10, 2009 9:55 am

Robko

Támadónak? Vagy esetleg védeni?

Na jó! Hülye kérdés volt. Very Happy Támadónak, mert a védő már a zászlónál van.
Jobban kéne figyelni az olvasásnál. Smile

15Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Hétf. Aug. 10, 2009 10:46 am

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Lonsdale látom hogy ott vagy! Smile
Robko ezt az utcsó részt most nem értem, bocs Very Happy

16Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Hétf. Aug. 10, 2009 10:51 am

Robko

Kuti & Balcsesz írta:Lonsdale látom hogy ott vagy! Smile
Robko ezt az utcsó részt most nem értem, bocs Very Happy

Közben újra olvastam a beírásodat és egyértelművé vált, hogy hova is kell csatlakozni.

17Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Hétf. Aug. 10, 2009 10:52 am

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Oké, akkor jól sejtettem, de mi az a védők a zászlónál gyülekeznek?

18Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Hétf. Aug. 10, 2009 10:56 am

Robko

Csak a felismerésemnek adtam hangot, hogy ha védő vagyok, akkor nem kell minél előbb elérni a zászlót, mert alapból ott vagyunk. Smile

19Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Hétf. Aug. 10, 2009 11:47 am

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Oké, szépen gyűlünk, nagyon kevés védő lehet!
1,5 szeres túlerőben vagyunk, ha az ott lévőek mind játszanak. Ha nem akkor nagyobba Very Happy

20Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Hétf. Aug. 10, 2009 11:49 am

Lonsdale

Lonsdale

Támadónak ^^

21Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Hétf. Aug. 10, 2009 11:53 am

Lonsdale

Lonsdale

Na jó.... győzelemnek győzelem. Smile Csak nem hősies... Razz

22Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Hétf. Aug. 10, 2009 11:56 am

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

5 ellenfelet képesek leszünk legyőzni? Twisted Evil

23Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Hétf. Aug. 10, 2009 12:06 pm

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Manhunters North-West City első gyakorlása, hadgyakorlataként nem is olyan rossz! 10 fő:
F1 forever,
balcsesz,
deretke,
szabesz88,
JBetty,
Nagy Viktor,
ovszerész,
Whiskey Joe,
Will93,
Virag.
Ahhoz képest hogy csak és kizárólag a klánnak itt szóltam jó arányban jelent meg a klán is, 5 fő:
Lonsdale,
JoeBlack,
Robko,
Diablo Swing,
Beaver Fever.

Ha a neveket rosszul írtam bocsánat!
Ha valakinek van kedve csatlakozni a 22:09 kor kezdődő csatába akkor ugyanígy támadóként várom, ugyanezzel a stratégiával!

24Hadgyakorlat Empty Re: Hadgyakorlat Hétf. Aug. 10, 2009 12:09 pm

Lonsdale

Lonsdale

Mi ott leszünk mint mindig ! Támadóként Smile

Szép napot

(És este a csatában )

25Hadgyakorlat Empty Vége a hadgyakorlatnak!!! Hétf. Aug. 10, 2009 10:45 pm

Kuti & Balcsesz

Kuti & Balcsesz

Gratulálok mindenkinek szép volt a harc, még ha túlerőben is voltunk, ahhoz képest hogy a helyszínen több mint 100 ember volt. Eleinte azt hittem a védelem túlerőben lesz, de szerencsére nem harcolt minde3n ott lévő! Very Happy

Mivel ez Manhunters North-West City fő próbája volt, azt hiszem gratulálhatok Balcsesznak (most mint Kuti írok Very Happy ) szépen összehozta!
33 lakónkból 10 szabadságon van, tehát a 23 harcképesből 17 jelen volt. Első ily hadgyakorlatra nem is rossz!
F1 forever
balcsesz
deretke
szabesz88
zééé
Dragon Wim
Kristof1222
Virag
Whisky Jo
ovszerész
ggroft
HunSzkita
Nagy Viktor
JBetty
avangard75
va712b
will93

Klánszinten ismétlem csak innen tudott mindenki róla, tehát nem volt nagyon meghirdetve mégis kik harcoltak:
Lonsdale
Diablo Swing
Sokk Vándor
ritteR*
alex.021697
babyboy9494
Edddy
Joe Black
Mambas
Montgomery
Tevesz

Valamint volt két ember kit rossz oldalon láttam. A városuk vezetőit megkérem, máskor ilyenért tőrt használjanak Razz Mindenesetre ha ilyen meg van hirdetve (és nem csak ha mi hirdetjük, hanem bármelyik városunk a klánból) le kellene informálni a lakókat, hogy nem kötelező a részvétel, de ha részt veszel csak ezen az oldalon tedd meg.
Szóval a rossz oldalon harcoló fiaink, lányaink:
Support
xPowerx

Megint megírom, akinek a nevét rosszul gépeltem elnézést!

Személyes megjegyzés:
Szépen mozgott mindenki! Jó ütőképes csapat alakul ki, tán csak 2-3 ember volt aki javíthat még a mozgáson Smile

Ezennel a M N-W C városa befejezte az első hadgyakorlat sorozatát és most már képes a klán további harcaiba beleszállni!

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

-

» Klán hadgyakorlat

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.